Нашите Продукти

 • MIRACLE A5Каталожен No 722Категория:Добавен на:22.01.2012 г.

  MIRACLE A5MIRACLE A5MIRACLE A5MIRACLE A5
 • Описание:


  Уважаеми клиенти,
  Бихме искали да ви уведомим, че Локсмит България ЕООД е единственият официален представител за България на корейската фирма REDT (Red Technology) произвеждаща електронните машини за рязане на ключ по код MIRACLE.
  Само в случаите със закупени от нас машини можете да имате 100% сигурност за оргиналният им произход и качество!
  Обръщаме ви внимание на факта, че в момента на пазара съществуват предложения и от други търговци, чиито продукти обаче са китайски копия на гореспоменатият продукт!


  MIRACLE-A5. ПОДХОДЯЩА ЗА НАПРЕДНАЛИ И АВАРИЙНИ АВТОКЛЮЧАРИ, КОЯТО Е С КОРЕЙСКО КАЧЕСТВО И В ПЪТИ ПО-ЕВТИНА ОТ ИТАЛИАНСКИТЕ АНАЛОЗИ. ГАРАНЦИЯ 1г. СЕРВИЗ И КОНСУМАТИВИ. ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ: АДАПТЕР ЗА ФОРД ПИРОН, АКУМУЛАТОР, PDA, ОПИПВАЧ, ФРЕЗА. (ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - МОЛЯ ИЗТЕГЛЕТЕ PDF БРОШУРАТА НА БЪЛГАРСКИ ПО-ДОЛУ!)

  ВАЖНО: Моделът А5 вече не се произвежда!

  Поради големият интерес към Миракъл-А5 и въпросите относно сравнението и с Chacka bay, ще направим кратко сравнение. Chacka bay е аналог на МИРАКЪЛ А3, която не се произвежда вече, като морално остаряла машина. На базата на MIRACLE-A3 беше създадена усъвършенствана и съвременна, напълно автоматизирана машина MIRACLE-A5. Chacka bay е проста машина за рязане по-код, докато MIRACLE-A5 е пълен автомат.

  Основните разлики са описани по-долу:

  1. Chacka bay не декодира ключове. Декодирането на автоключове е изключително наложително и нужно за всеки автоключар.
  2. Chacka bay не поддържа Bluetooth безжична комуникация докато с MIRACLE-A5 имате много големи възможности с приложения компютърен интерфейс CODE MASTER и INSTA CODE, който може да бъде инсталиран на PDA, Laptop, PocketPC.
  3. Chacka bay има само две оси, поради което регулирането за нарязване на ключа в дълбочина е много трудно да се направи. МИРАКЪЛ А5 е съвременна триосна напълно автоматична машина, което гарантира висока прецизност на нарязване и декодиране в три равнини. С Миракъл се изключва човешката грешка или липсата на опитност на ключаря.
  4. Chacka bay няма сензор за дължината на опипвача и фрезата, поради което те се фиксират на ръка много внимателно, като при обикновенни ямкови машини. С MIRACLE-A5 само стягяте ключа в менгемето и няма никакви ръчни настройки.
  5. Chacka bay няма сензор за дебелината на ключа , поради, което точното рязане в дълбочина на специални автоключове е под въпрос. Рязането в дълбочина варира в зависимост от от това как захващате ключа в менгемето. Понякога реже твърде дълбоко.
  6. Chacka bay няма приставки за рязане на Форд или Ягуар ключове.
  7. Не поддържа автоматично обновяване на софтуера и данните.
  8. В комплекта не се предлага какъвто и да е софтуер за PC или лаптоп.
  9. Мощността на мотора е по-слаба от MIRACLE-A5.
  10. MIRACLE-А5 се предлага с карбидна фреза, което осигурява дълъг живот на рязане.

  ВНИМАНИЕ: Машината е втора употреба, в идеално състояние!
  Посочената цена е без ДДС!

 • Документация и Софтуеър: кликнете на сините линкове вдясно

 • Цена:7795лв.

  общо:
  0лв.
  изтрий продукта
  общо: 0 бр. Х 7795лв. = 0 лв.
 • Поръчка по Skype

  skladkluchko
 • » важно: За да можете да пазарувате с отстъпка, трябва да сте професионален ключар и да се регистрирате. Ако не сте регистриран в нашата система, можете да пазараувате на стандартните цени, които виждате в момента. За всичко останало ни отправете запитване или ни пишете на kluchko@abv.bg.