Нашите Продукти

 • УНИВЕРСАЛЕН ЕМУЛАТОР JULIEКаталожен No 523Категория:УНИВЕРСАЛЕН ЕМУЛАТОР JULIEДобавен на:10.03.2011 г.

  УНИВЕРСАЛЕН ЕМУЛАТОР JULIEУНИВЕРСАЛЕН ЕМУЛАТОР JULIE
 • Описание:

  УНИВЕРСАЛЕН ЕМУЛАТОР JULIE от CarLabImmo

  МАГАЗИН КЛЮЧКО е официален представител за България на CarLabImmo

  Carlabimmo е лидер в света в производството на емулатори и иммо решения

  Новия Platinum Julie Universal Emulator с 92 програми е програмиран с всички видове софтуери за имобилайзери и кантари. Запoявайки точка на джъмперите, вие избирате коя програма да работи за вашата конкретна кола.

  Програми и описание


  61 имобилайзер програми:
  VAG
  VW
  Mercedes
  Opel
  BMW
  Citroen, Peugeot
  Renault
  TMS 374 PSA, VOLVO
  Fiat
  FSO Polonez
  Chrysler
  Kia
  Daewoo
  Honda
  Mazda
  Nissan
  Suzuki
  Yamaha

  23 програми за Air Bag:
  BMW
  Fiat
  Ford
  Mercedes
  Mini Cooper
  Mazda
  Opel

  8 Tachometer tester програми:
  1. Audi Q7 and A6
  2. Citroen C4 Picasso
  3. EMF Display
  4. Renault Kangoo 3 Display
  5. Renault Scenic II, Espace IV Tacho
  6. Renault Scenic Full
  7. Renault Scenic III + Navi
  8. VW Passat B6

  Инструкция за монтаж на JULIE UNIVERSAL EMULATOR вижте тук!

  В случай на нередности в инсталацията на автомобила (пренапрежение, пад на напрежение, искрене на кабелите на свещите, утечки, прекъсване или окъсяване, дефектни модули) могат да възникнат дефекти и неправилно функциониране на емулатора, като частично изтриване на флаш паметта, изтриване на работните константи в еепром паметта, или частично или пълно изгаряне на елементи! Всеки емулатор е тестван персонално преди продажба и не подлежи на подмяна!!!

  Уважаеми колеги,
  Ако след монтаж на емулатора автомобила не пали, това не означава непременно че емулатора не работи! Всички емулатори са тествани един по един и работят! Проверете всички захранвания и маси на имабилайзера (терминал 15, 30, 31), ECU-то и бодито, К-линията и кановете между тях. Моля, не ми звънете, а си оправете проблемите по автомобила, често проблема не е за емулатор, а коренно различен! Задължително се диагностицира автомобила дали е с проблем в имото и е за емулатор, като закачите симулатора на емулатори - Тапа IMMO Bypass (кат. номер 682 на сайта). В него има всички програми за имо и кантар емулатори. Връзва се като емулатор (след като се избере правилната програма) и ако автомобила запали се монтира смело емулатор. Ако не запали се търси проблема обстойно, а не да виете като линейки и да ми звъните!!! Тапата е създадена с диагностична цел за имобилайзери и кантари, тя ви улеснява живота!

 • Документация и Софтуеър: кликнете на сините линкове вдясно

   Не са приложени

  • Цена:120лв.

   общо:
   0лв.
   изтрий продукта
   общо: 0 бр. Х 120лв. = 0 лв.
  • Поръчка по Skype

   skladkluchko
  • » важно: За да можете да пазарувате с отстъпка, трябва да сте професионален ключар и да се регистрирате. Ако не сте регистриран в нашата система, можете да пазараувате на стандартните цени, които виждате в момента. За всичко останало ни отправете запитване или ни пишете на kluchko@abv.bg.