Нашите Продукти

 • XHORSE ESL Emulator W204 Каталожен No 4801Категория:XHORSE VVDI ToolsДобавен на:18.10.2017 г.

  XHORSE ESL Emulator W204
 • Описание:

  XHORSE ESL Emulator/ELV Emulator for Benz 204 207 212.

  В случай на нередности в инсталацията на автомобила (пренапрежение, пад на напрежение, искрене на кабелите на свещите, утечки, прекъсване или окъсяване, дефектни модули) могат да възникнат дефекти и неправилно функциониране на емулатора, като частично изтриване на флаш паметта, изтриване на работните константи в еепром паметта, или частично или пълно изгаряне на елементи! Всеки емулатор е тестван персонално преди продажба и не подлежи на подмяна!!!

  Уважаеми колеги, Ако след монтаж на емулатора автомобила не пали, това не означава непременно че емулатора не работи! Всички емулатори са тествани един по един и работят! Проверете всички захранвания и маси на имабилайзера (терминал 15, 30, 31), ECU-то и бодито, К-линията и кановете между тях. Моля, не ми звънете, а си оправете проблемите по автомобила, често проблема не е за емулатор, а коренно различен!

  Цената е без включен ДДС!

 • Документация и Софтуеър: кликнете на сините линкове вдясно

 • Цена:155лв.

  общо:
  0лв.
  изтрий продукта
  общо: 0 бр. Х 155лв. = 0 лв.
 • Поръчка по Skype

  skladkluchko
 • » важно: За да можете да пазарувате с отстъпка, трябва да сте професионален ключар и да се регистрирате. Ако не сте регистриран в нашата система, можете да пазараувате на стандартните цени, които виждате в момента. За всичко останало ни отправете запитване или ни пишете на kluchko@abv.bg.