Нашите Продукти

Отключване и ключ за напречна товарна греда /релси за таван/


Отключване и ключ за напречна товарна греда /релси за таван/Отключване и ключ за напречни товарни греди /релси за таван/.

Поради широкото разпространение през последните години на напречни товарни греди /Релси за таван/ пазарът наложи да предложим адекватна поддръжка на заключващите системи с които са оборудвани. Тези аксесоари не са евтини, а също така не можем да нарушим дизайна им, което налага прецизна работа и използване на специални инструменти. Фирмите вносители също ни препоръчват при ситуация свързана със заключващия механизъм. Най- често срещаната ситуация е клиента да си изработи резервен ключ.
Често ключовете се губят или много клиенти купуват от чужбина напречни товарни греди /релси за таван/ без ключ. Това налага отключване с шперц на една от ключалките, демонтирането и изработка на оригинален ключ по профила и шифъра на ключалка, който ще работи на двете или четирите ключалки. Тези услуги можете да получите в офисите ни.
Поддържаме профили на ключове за заключващите механизми на следните производители: YAKIMA-WHISPBAR, FARAD, FREE PLAST, MODULA, HAPRO, GREEN VALLEY, FABBRI, GEV, G3, NEUMANN, HAKR, MENABO, NORDRIVE, THULE, ATERA.DE, AZZURRO BOX, CRUZ, F.LLI MENABO, FABBRI, JUNIOR, KAMEI, MODULA, PERUZZO, SUPERAUTO и др.